Aarhus Rideklub er en af landets største rideklubber, som ligger på det smukke Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg 15 km syd for Aarhus.

Vi har Vilhelmsborg skov i baghaven og ridefaciliteter ud over det sædvanlige.

Herunder tæller en stor terrænbane, fire udendørs dressurbaner, en stor udendørs springbane, en stor showhal, to 20×60-haller og en 20×40-hal.

Du er til enhver tid velkommen til at komme på besøg eller til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Events

Facebook

Det tilbyder vi

I klubben tilbyder vi opstaldning, undervisning i rideskole eller på egen hest, og tager heste i ridning ved vores dygtige beridere og beriderelever. Interessen for heste er det, der samler os, og derfor er det ikke vigtigt, om du er eliterytter eller fritidsrytter. Vi tilbyder undervisning for såvel begynderen som den topøvede, og holder arrangementer på alle niveauer, fra elevstævner og ridelejre til distrikts- og landsstævner i både spring og dressur.

Vi er medlem af Dansk Rideforbund og Parasport Danmark

Aarhus Rideklub er en klub under Dansk Rideforbund. For dig betyder det, at du kan deltage i kurser og starte stævner under Dansk Rideforbund, når du er medlem af Aarhus Rideklub. Derudover har du mulighed for at tage Dansk Rideforbunds ryttermærker. Læs mere om det på Dansk Rideforbunds hjemmeside.

I Aarhus Rideklub er vi certificerede inden for sikkerhed, elevskole og lærested. Det vil sige, at vi lever op til Dansk Rideforbunds standarder på de tre områder. Vi vægter sikkerhed højt og har en kompetent og populær rideskole – samt fagpersonale, som enten har eller er ved at tage, en uddannelse inden for hestesport eller hestepleje.

Ud over vores tilknytning til Dansk Rideforbund er vi også medlem af Parasport Danmark. Det betyder, at du, hvis du er pararytter, kan deltage i parastævner for Aarhus Rideklub.

Støt Aarhus Rideklub med OK

Aarhus rideklub har en sponsoraftale med OK. Det betyder, at du kan støtte klubben, hvis du enten:

  1. Tanker brændstof eller vasker bil med dit OK benzinkort
  2. Betaler for brændstof eller vask via OK's app
  3. Opretter et nyt OK benzinkort eller en bruger i OK's app

Når du opretter en bruger i OK's app får klubben en bonus. For hver liter brændstof, du tanker, støtter OK desuden klubben med 5 øre. Bliver du enten mobil- eller elkunde, fordobler OK støtten til 10 øre per liter. Og bliver du både mobil- og elkunde, så tredobler OK støtten til 15 øre per liter, hver gang du tanker.

Sådan støtter du Aarhus Rideklub med OK

Det koster dig ikke noget at støtte klubben, og du behøver heller ikke være medlem af Aarhus Rideklub for at bidrage. For at støtte gør du følgende:

  1. Hent OK-appen til din mobil. Find den til iPhone her og Android her
  2. Opret en bruger i appen
  3. Vælg dit foretrukne betalingsmiddel
  4. Gå til din profil nederst i appen
  5. Vælg punktet "sponsorstøtte"
  6. Vælg "Aarhus Rideklub Vilhelmsborg" på listen

Nu støtter du klubben, hver gang du tanker hos OK - uanset om du betaler med MobilePay, Dankort eller OK benzinkort. Det er nemt og enkelt for dig - men det gør en stor forskel for klubben.

Læs mere om aftalen her: https://www.ok.dk/privat/ok-og-sporten

Tak fordi du vil støtte os!

 

Åbningstider

Gældende for alle faciliteter:

Hverdage fra kl. 07.00 - 21.30
Lørdag, søn- & helligdage fra kl. 07.00 - 20.00

Af hensyn til personalet samt hestenes tarv skal åbningstiderne til enhver tid respekteres.

For flere oplysninger se vores kontaktside.

Vores sponsorer