Opstaldning


Boksleje hest

Pris: 1800,- Bokse: 46/64 Stald Bedervej 101 8320 Mårslet
Beskrivelse

Hvis du anmoder på vegne af dit barn, så vær opmærksom på, at du skal være logget ind på barnets profil (eller trykke på barnets navn øverst, hvis du har familieprofil). Bokslejen inkluderer adgang til ridehaller og udendørs baner, fuldfoder, op til 10 kg wrap om dagen og halm til fodring. Derudover skal du skal vælge en af de 3 muligheder for pasning. Fold, udlukning og andre ydelser som f. eks. halmpiller og yderligere hø skal vælges under tilvalg. Vær obs på, at du vil blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger, når du anmoder om opstaldning. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort, før din anmodning er godkendt og dato for indflytning forfalder. Din ordrebekræftelse er et udtryk for de ydelser, du har anmodet om. Vi kontakter dig vedrørende eventuelle ændringer i den plan, du har valgt. 

Boksleje pony kategori 1

Pris: 1600,- Bokse: 6/60 Stald Bedervej 101 8320 Mårslet
Beskrivelse

Hvis du anmoder på vegne af dit barn, så vær opmærksom på, at du skal være logget ind på barnets profil (eller trykke på barnets navn øverst, hvis du har familieprofil). Bokslejen inkluderer adgang til ridehaller og udendørs baner, fuldfoder, op til 6 kg wrap om dagen og halm til fodring. Derudover skal du skal vælge en af de muligheder for pasning, fold, udlukning og andre ydelser som f. eks. halmpiller og yderligere hø skal vælges under tilvalg. Vær obs på, at du vil blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger, når du anmoder om opstaldning. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort, før din anmodning er godkendt og dato for indflytning forfalder. Din ordrebekræftelse er et udtryk for de ydelser, du har anmodet om. Vi kontakter dig vedrørende eventuelle ændringer i den plan, du har valgt. 

Boksleje pony kategori 2 & 3

Pris: 1600,- Bokse: 1/60 Stald Bedervej 101 8320 Mårslet
Beskrivelse

Hvis du anmoder på vegne af dit barn, så vær opmærksom på, at du skal være logget ind på barnets profil (eller trykke på barnets navn øverst, hvis du har familieprofil). Bokslejen inkluderer adgang til ridehaller og udendørs baner, fuldfoder, op til 5 kg wrap om dagen og halm til fodring. Derudover skal du skal vælge en af de 3 muligheder for pasning. Fold, udlukning og andre ydelser som f. eks. halmpiller og yderligere hø skal vælges under tilvalg. Vær obs på, at du vil blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger, når du anmoder om opstaldning. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort, før din anmodning er godkendt og dato for indflytning forfalder. Din ordrebekrlftelse er et udtryk for de ydelser, du har anmodet om. Vi kontakter dig vedrørende eventuelle ændringer i den plan, du har valgt. 

Boksreservation

Pris: 800,- Bokse: 0/25 Stald Bedervej 101 8320 Mårslet
Beskrivelse
Benyttes hvis man er væk i en periode og ønsker at være sikker på at få en boks igen (og den samme boks)

Vores sponsorer